HART VOOR WKZ

Op 26 maart tijdens Hart voor Auto's Showtime op TT-Circuit Assen zal er een inzamelingactie zijn met Dutch Performante en Streetgasm voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). Je kan dit steunen door een entreeticket + donatie WKZ te kopen in de ticketshop. Hiermee krijg je ook exclusief toegang tot de WKZ paddock waar Dutchperformante de gehele dag aanwezig zal zijn en met nog vele extra's. De WKZ Supercar paddock is onderdeel van het event. Bekijk HIER het gehele programma! 
 
 
 
 • HART VOOR AUTO'S SHOWTIME

  Natuurlijk zit in het donatie ticket ook toegang tot het auto evenement Hart voor Auto's Showtime. Een dag met enorm veel spektakel op de baan en op de showpaddocks. Met plaats voor ruim 2.500 showcars op de paddocks, de komst van een Jetcar, Lowriders, Streetlegal Dragraces, Rev Battles, Burnout Madness, DJ's en nog veel entertainment wordt Hart voor Auto's het dikste event dat je ooit op het TT Circuit Assen hebt gezien. 

 • WKZ VIP TICKET

  Steun het WKZ extra door een WKZ VIP ticket aan te schaffen. Je krijgt daarvoor terug een schitterend uitzicht op het circuit. Eten en drinken de gehele dag, een uitgebreide lunch én borrelhappen in de middag. Daarnaast ontvang je VIP-parking 1 auto en toegang tot de pitlane tijdens het hoogtepunt van het evenement, en toegang tot het WKZ paddock en een ontmoeting met Dutch Performante en Maurice van Streatgasm. Het WKZ VIP ticket koop je in de WKZ  ticketshop

 • JOUW LOGO OP DUTCHPERFORMANTE

  Jouw logo op de Lamborghini van Dutch Performante? Voor 500 euro per logo steun jij het WKZ en rijd de Lamborghini van Dutch Peformante 3 weken rond met jouw logo. Te bestellen in de ticketshop ( Het logo is 20cm bij 10cm)

 • DRAGRACE TAXI

  Als passagier mee met Dutchperformante of Maurice tijdens de dragraces? Dat kan! Het dragrace ticket vind je in de ticketshop  Let op OP=OP

 • CIRCUIT TAXI MET EEN MCLAREN 600LT

  Wil jij het WKZ extra steunen en mee rijden met Maurice van Streetgasm in zijn McLaren 600LT. Koop dan het mee rijden met een McLaren 600LT ticket in de ticketshop Let op er zijn maar enkele tickets beschikbaar OP=OP

 • WKZ VEILING

  Op 26 maart zal ook een veiling plaatsvinden voor het WKZ. Helemaal onder aan de pagina vind je meer informatie en de veiling items.

 • DUTCH PERFORMANTE

  Chahid aka Dutch Performante gaat zichzelf inzetten voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Je kan het WKZ steunen door een donatie ticket te kopen. Hiermee help je het WKZ met het faciliteren van een rolstoelvriendelijke binnen speeltuin "Parcours on Wheels" en met het donatie ticket heb je toegang tot de WKZ paddock waar Dutch Performante de gehele dag aanwezig zal zijn.

 • WKZ PADDOCK

  Met de donatie upgrade krijg jij exclusief toegang tot de WKZ paddock. Op de WKZ paddock zal Chahid aka Dutchperformante uiteraard aanwezig zijn. Daarnaast zijn de dikste auto's van de Streetgasm daar te bewonderen en zal gedurende de dag Chahid aanwezig zijn met veel van zijn vrienden. Ook heb je toegang tot het upperdeck waar je het beste uitzicht hebt over het circuit .

 • STREETGASM

  Maurice de man achter de grootste en bekendste supercar club van Nederland, STREETGASM zal met veel dikke supercars aanwezig zijn. En jij kunt ze van dichtbij bewonderen. Toegang tot deze paddock en meerijden kan als je een WKZ ticket hebt. Deze kan je bestellen in de ticketshop

TICKETS

Help mee en doneer voor een kindvriendelijke binnentuin voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ)

We willen de tuin voorzien van een 'Parcours on Wheels’, een rolstoelvriendelijke baan met uitdagende hindernissen. Met stepjes, fietsjes en skelters kunnen ook kinderen die niet in een rolstoel zitten over de baan racen. De tuin zal ook voorzien worden van een rolstoelvriendelijke trampoline. En we willen daarnaast een nieuwe, grote speelplek creëren in de vorm van een speelbult. Onder de speelbult is een tunnel die ook toegankelijk is voor rolstoelers. Rondom de speelbult is er een wens voor bankjes om de spelende kinderen in de gaten te kunnen houden. Dit maakt de tuin rustiger in beleving. Het geeft een ontspannen gevoel en kan de aandacht van de hectiek rond het ziekenhuis afhalen. 
 
In het WKZ worden jaarlijks ruim 7.200 (chronisch) zieke kinderen tussen de 0 en 18 jaar opgenomen en bezoeken ruim 15.000 kinderen de polikliniek. Voor al deze kinderen, hun broertjes, zusjes en bezoekers willen wij deze binnentuin realiseren. Het parcours in de tuin zal ook gebruikt gaan worden voor de therapie en behandeling van kinderen met een spierziekte en voor het WKZ Sportief programma. 

 

Veilingen

Om extra geld om te halen voor het WKZ zal er op 26 maart een veiling zijn. Diverse items hebben wij hier onder weergegeven. Bij interesse of alvast een bod uit brengen? Dan kunt u mailen naar : 

 

M.Nederhorst-2@umcutrecht.nl

 • Veiling item 1

  Gesigneerd Voetbalshirt Raphael Varane Liverpool Manchester United

  Start bedrag : €500,-

 • Veiling item 2

  Een gesigneerd shirt door de spelers van Creators FC.

  Start bedrag: €150,-

 • Veiling item 3

  Een gesigneerde bal van de voetbal ploeg Creators FC

  Start bedrag: €100

 • Veiling item 4

  10 jaar lang naar evenementen van 402 Automotive voor 2 personen.

  Start bedrag: €500,-

   

 • Veiling Item 5

  Bied de gelegenheid om een film te kijken op een mega groot scherm voor de kinderen van het Wilhelmina Kinderziekenhuis. 

 • Veiling Item 6

  Bied op een rondje mee rijden met Herman op het circuit in zijn McLaren Senna! Medemogelijk gemaakt door de McLaren Twins. Let op alleen mee rijden boven de 16 jaar

  Start bedrag: €250,-

 • Veiling Item 7

  Bied op een rondje mee rijden met Mandy op het Circuit in haar Mclaren 600LT. Medemogelijk gemaakt door de Mclaren Twins. Let op alleen mee rijden boven de 16 jaar

  Start bedrag: €250,-

 • Veiling Item 8
  Start bedrag: €3500,-
  -5 dagen naar AutoMadness Dubai
  -VIP arrangement op 4 en 5 november tijdens AutoMadness Dubai
  -Transfers van hotel en circuit heen en terug op beide dagen
  -Diner op zaterdagavond
  -Hotelovernachtingen in een 5* hotel 
  -Vluchten met Emirates vanaf Amsterdam of Brussel
   
  Voor meer info klik hier
FOLLOW US: