Info

De deuren van het evenement gaan open om 08:00 en vanaf 09:00 start het evenement. Vanaf 11:00 start het programma op de baan en op de paddock. Het evenement duurt tot 18:00.
 

TT CIRCUIT ASSEN:
Het TT Circuit is gevestigd aan De Haar 9, 9405 TE Assen
Er zijn geen honden toegestaan.
 

Route naar TT Circuit Assen
We zetten maximaal in op alle bezoekerparkings van het circuit. Zowel aan de achterzijde (achter de hoofdtribune) of aan de voorzijde waarna je via de reguliere tunnel naar de paddock gaat. VOLG DE TEKSTKARREN voor de juiste route voor dat moment. Je komt als bezoeker op een van de vele parkings uit, wat het beste is voor de doorstroom.


Parkeerticket
Deze heb je nodig als je het parkeerterrein verlaat. Houd deze paraat bij het verlaten van het evenement. Heb je nog geen parkeerticket, koop deze dan in de ticketshop.


Showticket
Zorg dat je tekstkarren SHOWCAR volgt om op de juiste paddock te komen. We verwachten veel drukte dus kom op tijd. Je bent welkom vanaf 8 uur op de paddock. De route naar de paddock tot is 11 uur op een ongebruikelijke manier, niet door de tunnel maar langs de achterzijde van het circuit.


Tunnel
Wil je van de paddock naar de tribune of andersom, dan is er een tunnel onder de baan/tribune door. Vanaf de paddock is de tunnel te vinden via de route langs het paddockrestaurant. Kom je op de parkings achter de tribune dan zie je PADDOCK staan halverwege de overkapte tribune.


Openbaar vervoer
Als u met het openbaar vervoer naar het circuit komt, neemt u bij het NS Station Assen stadsbuslijn 1. Deze gaan rechtstreeks naar het TT Circuit. De bushalte is gesitueerd op het Jack Middelburgplein, aan de noordzijde van het circuit. Dit is op loopafstand van de hoofd entree van het evenement.


Invalide
Bent u in het bezit van een invalidekaart? Laat u afzetten op de paddock zodat de auto daarna naar de bezoekersparking kan. Geef dit aan bij de verkeersregelaars en parkeerders bij het circuit. De tribune is niet toegankelijk voor rolstoelen. Om wel zicht op de baan te hebben kunt u via het het grijze gebouw rechts van het restaurant met daarop Legends Club met de lift naar de 1e verdieping. Daar ga je naar de business box van het TT Circuit. Hier kan je aanbellen en dan kan je via deze ruimte op het dak komen voor een mooi zicht op de baan.


Horeca
Er zijn voldoende eet- en drinkgelegenheden zowel op de paddock als bij de tribunezijde. Het is niet verboden zelf eten of drinken mee te nemen.


Honden of andere huisdieren zijn niet toegelaten in verband gevaar loslopende dieren en racende auto’s.

Rugzakken en fotocamera's zijn toegestaan.

FOLLOW US: